Quinoa frambozen en pecannoten

Dit is een recept uit een boek van Amber Albarda wat ik echt met je wilde delen omdat het zo’n ontzettend lekker ontbijtje is.

Ingredienten quinoa frambozen en pecannoten voor 2 personen:

  • 150 gram quinoa
  • 250 ml amandelmelk
  • 2 flinke handen frambozen
  • 2 tl kaneel
  • 2 handjes pecannoten
  • 2 theelepel ahornsiroop

Bereiding quinoa frambozen en pecannoten:

  • Was de quinoa goed
  • Kook de quinoa in de amandelmelk (heb je al gekookte quinoa staan, gebruik dan een klein beetje amandelmelk om de quinoa op te warmen)
  • Wanneer de quinoa klaar is, voeg de frambozen toe en roer deze erdoor
  • Schep alles in een kom en voeg de kaneel, de ahornsiroop en de pecannoten toe
  • Roer alles door elkaar en klaar is dit heerlijke ontbijtje

Quinoa frambozen en pecannoten